Neida, snart er det ikke bare oss som surrer rundt med en metalldetektor som lager liv her i bygget. For fra i morgen 02.04.2016 klokka 10.00 blir det liv for de som liker historie generelt og gamle ting spesielt også. Da starter nemlig bruktbutikken Altihop opp ved siden av oss her i ProCollector.

Nå er det vel ikke helt motstridene interesser mellom interessen for gamle ting og interessen for metallsøking. I hvert fall kjenner ikke jeg mange detektorister som viser noe utpreget hat for gamle gjenstander og historie, så dette har vi tro på at blir kjempebra, og kommer til å skape mange,nye, gode grunner for dere, kjære kunder, til å besøke oss her i Åsveien 113 på Ski.

I mange lange dager og kvelder mens jeg har surret rundt her på kontoret har jeg ikke kunnet unngå å høre lyden av stor aktivitet fra nabolokalet. Hamring og klargjøringslyder til den store gullmedaljen har trengt gjennom vegger og tak. Blir ikke koseligere enn det. Spesielt ikke når det er så hyggelige mennesker som innehaver Kjetil og hans crew som står bak alle disse lydene. Noen felles kaffekopper har det også blitt. Fint å få øvd på alt.

Utrolig mye flott her i Åsveien 113 på Ski

Utrolig mye flott her i Åsveien 113 på Ski

Må vel også innrømme at jeg har vært innom på noen snikpremièrer også. Ikke mange, men nok til å forstå at her kommer jeg nok til å stikke innom til stadighet for å gjøre noen kupp. Utrolig mye fint av det jeg har sett, til veldig fornuftige priser.

Gleder meg stort til åpningen i morgen.

PerS

Gleder meg til i morgen klokken 10

Gleder meg til i morgen klokken 10