Det går mot høysesong for metallsøking og det kan man ikke ta lett på når man skal være med på å forsyne metalldetektor-folket med det de tenger for en ny fantastisk vårsesong. Og her hos ProCollector  tar vi ikke lett på det heller. Det kan våre kunder være helt trygge på.

Så lange bestillingslister på alt fra metalldetektorer til gravredskaper og annet nødvendig tilbehør er sendt våre dyktige leverandører i inn og utland. Og på våre leverandørers adresser er de nok fullstendig klar over at den norske sesongen snart er i gang, for det plinger nesten daglig i dørbjella her i lokalene til ProCollector, og inn strømmer den ene transportfirmauniformen ulik den neste. Men felles for de alle er at de har armene fulle av ting som vil oppfylle de fleste metallsøkeres drømmer.

Nå er det ikke på noen måte viktig for oss å kunne levere flest mulig merker av metalldetektorer og utstyr. Nei her på huset er vi opptatt av å levere de metalldetektorene og de merkene vi synes er best til en hver tid, både når det kommer til brukervennlighet og kvalitet Og de samme kravene stiller vi til våre leverandører.

 

Hva kommer akkurat denne maskinen til å finne i hendene på en seriøs metalldetektorfører ?

Hva kommer akkurat denne maskinen til å finne i samarbeid med en seriøs metalldetektorfører ?

 

Og hittil i år har i hvert fall ikke våre leverandører sviktet. Flott for deg som kunde, slitsomt for dørbjella vår. Og det er en ganske rar følelse man får, for hver metalldetektor man .pakker opp mens man stiller seg selv spørsmålet: Hva kommer akkurat denne maskinen til å finne i samarbeid med en seriøs metalldetektorfører ?

PerS