Uansett om du ønsker å kjøpe en metalldetektor for bruk til hobbyaktiviteter eller om du leter etter noe verdifullt, fører det med seg kostnader. En vanlig pris for en metalldetektor ligger normalt mellom 3 000 og 10 000 kr. Felles for dem alle er at de søker etter metall, men noen har flere egenskaper som kan gjøre letingen etter metall både morsommere og lettere.

Om du har bestemt deg for å låne penger for å finansiere en metalldetektor, kommer det her en guide til hvordan du kan gjøre det.

Sammenlign lån

Med alle lånene på markedet kan det være vanskelig å finne et som tilfredsstiller dine ønsker og behov. Derfor kan det være lurt å bruke en online sammenligningstjeneste, så sparer du både tid og du kan med stor sannsynlighet også finne et bedre lån til din økonomiske situasjon, enn å bare gå for det første du kommer over. Hos Matchbanker kan du sammenligne forbrukslån, ut i fra vilkår, fordeler og ulemper, og på den måten danne deg et bilde av hva som passer deg best.

Online søknad

Ved å benytte deg av en långiver på nettet, foregår alt online. Via Matchbanker kan du klikke deg videre til den långiveren du ønsker å benytte deg av sin hjemmeside og dermed fylle ut en online søknad der. Noen tilbyr også tjenester som sender søknaden din til flere långivere, så du blir tilbudt det beste på markedet.

Svar på nett

Da alt foregår på nettet, vil du også få svar på søknaden din på skjermen. Hvor lang tid dette tar varierer fra tilbyder til tilbyder. Deretter gjenstår det å akseptere lånetilbudet du ønsker å benytte deg av. Kontrakten vil du få tilsendt online. Husk å lese denne nøye igjennom, før du aksepterer, så du er helt sikker på hva avtalen innebærer.

Motta pengene

Når du har akseptert lånetilbudet, vil du innen kort tid motta pengene på kontoen din. Når du kan regne med å ha pengene på konto, avhenger av tidspunktet du søker og långiveren. Normalt kan du regne med å ha pengene disponibelt innen 2 virkedager.

Bruk pengene på hva du vil

Slike lån som tas over nettet, er som oftest lån uten sikkerhet. Dette er lån hvor du ikke trenger å stille eiendom eller eiendeler til pant. Derfor vil du heller ikke bli spurt om hva du skal bruke pengene til. Dermed har du frihet til å bruke pengene på hva du vil, metalldetektor eller ei.