Ung gutt med Bounty Hunter Junior

Ung gutt med Bounty Hunter Junior

Kjenner du, eller har du et barn, som ønsker seg en metalldetektor i enten fødselsgave eller julegave?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilken metallsøker man skal kjøpe til barn. Det finnes mange forskjellige tilbud på billige modeller på nettet, men hvordan finner man ut hvilken detektor det er verdt å kjøpe? Faren kan være å kjøpe for billig og i for dårlig kvalitet er at barnet ikke får en god opplevelse. men man vil jo heller ikke kjøpe for dyrt, for hva hvis det viser seg å være en kortvarig forbigående interesse? Men det er ingen tvil om at det er mange barn som ønsker seg en metalldetektor.

Bounty Hunter Junior detektor
Bounty Hunter Junior er utstyrt med diskriminering slik at diverse metallsøppel gradvis kan sorteres ut når man f.eks. skal finne mynter på stranden.

MineLab Go-Find 20
Dette er vårt valg til barn fra 6 år og oppover. Dette er en av de billigste metalldetektorene på markedet som er av en fornuftig kvalitet. MineLab Go-Find 20 er veldig lett og lengden kan justeres. Detektoren kan i første omgang reagere på ølkapsler og lignende uønskede materialer, men ved hjelp av diskriminering kan man justere detektoren slik at disse ikke gir utslag.

I nyhetene: 3-årig gutt finner gullamulett til en verdi av ca. 2,5 mill. pund.

Funnet som må være enhver guttedrøm. Se historien om den 3-årige engelske gutten James Hyatt som på en av sine første detektorturer finner en gullamulett til en verdi av ca. 2,5 mill. engelske pund på video på BBCs hjemmeside: http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-essex-11776113