Det finnes ingen enkle måter å bli rik på, om du så ikke er arving etter en smart fyr. Det synes enklere for folk å ta opp lettvint kreditt i forbrukslån og kredittkort. Men det har stadig blitt mer og mer populært å se på andre måter å bli søkkrik på. Det er ikke bare høy utdanning og 12 timers arbeidsdager som gjelder.

Med en metalldetektor kan du sparke sjefen og heller gjøre hobbyen til en inntektskilde. For under oss ligger det enorme mengder gull og gjemte skatter som bare venter på å bli funnet.

Sjekk ut modellene Fisher F75, Fisher F19 og Teknetics T2, så kan selv du finne skatter som har gjemt seg i hundrevis, kanskje tusenvis av år.

Ikke råd til metalldetektor?

Men har du ikke penger sier du? Da bør du likevel ikke la sjansen gå fra deg, sjekk evt. Kredittkrt.no for muligheten til finansiering. For er det ikke litt rart, med en liten investering, så kan du glemme å stå tidlig opp om morgenen, bli kjefta huden full av en gretten sjef, eller høre på de tørre vitsene til kollegaen.

Med en metalldetektor kan du finne skrapmetall. Det er det ingen tvil om. Men det finnes også mye spennende skjult etter en omveltende og spennende historie. Bare tenkt på alle korstogene, krigene og forflytningene som har vært opp gjennom tidene.

Skattene som ligger gjemt kan holde en enorm verdi, og med finnerlønn på 10% vil nok fort investeringen være tilbakebetalt og vel så det.

Vær der det skjer når det skjer

Det finnes mange forum og miljøer som kan hjelpe deg i gang. Det viktigste er at du har utstyret i orden, da er det bare å sette seg i bilen å dra av gårde. På veien kan du fylle bensin på bil og boller på magen, så turen ikke blir så kort.

Det gjelder å følge med på hva folket i miljøet sier. Kanskje har de fått nyss om et supert sted, men har du selv funnet gullåra, kan du like gjerne holde det for deg selv. Prisen på gull er stadig økende og i dag ligger den på over 1200 dollar/unse eller ca. 380kr/gr. Så la oss si at du finner et halvt kilo rent gull en dag?

Sølv og andre metaller har også verdi. Kanskje finner du eldgamle mynter eller redskap? Start eventyret i dag med din unike metalldetektor!