Vi i Procollector.no har mange detektorer og selvfølgelig i alle prisklasser. Likevel så opplever vi at mange spør oss om råd på hvordan de kan finansiere kjøpet av sin neste detektor. Hos oss så tilbyr vi ikke noen direkte finansieringsløsninger men vi kan gjerne hjelpe deg med noen råd. Vi har valgt å skrive dem i prioritert rekkefølge her:

Spare penger

Ingenting er som en detektor som kommer av oppsparte midler. Den har ingen månedlig kostnad og det vil derfor føles mye bedre enn om du f.eks lånte penger til det eller dro kredittkortet ditt. Det finnes veldig mange måter man kan spare penger på og alle har muligheten til dette. Kanskje har du en gammel detektor du kan selge eller kanskje kan du kutte ned på snusingen. Det er som regel mange steder man kan spare penger.

Forbrukslån

Hvis du har veldig lyst på en ny detektor men ikke har helt råd til det. Hvis man har en ryddig økonomi og en stabil inntekt så har man muligheten til å låne penger på en god måte. Hvis man skal låne penger til å kjøpe en ny detektor så er det viktig at man velger riktig lån. Du bør velge et forbrukslån som er billig og ikke minst har generelt gode betingelser.

Hvis du ønsker å spare tid på denne øvelsen så kan du sammenligne forbrukslån på denne siden. Her kan du enkelt se hvilken rente banken bruker og ikke minst hvilke gebyrer lånet har.

Kredittkort

Dyrt lån…

Dette er ikke akkurat den smarteste måten å finansiere noe på men i et kortsiktig perspektiv så kan det gi mening. I et lengre tidsperspektiv så er det selvfølgelig helt uaktuelt å ta opp lån med et kredittkort. Grunnen til dette er at man får en skyhøy rente som gjør at detektoren blir mye mer kostbar enn den egentlig er i utgangspunktet.

Hvis du venter på å få igjen penger på skatten eller lignende så kan det være helt greit å benytte seg av den rentefrie perioden for å få detektoren raskere enn normalt.

Husk at uansett hvordan du velger å finansiere din detektor så vil du kunne bruke denne for å tjene penger. Det er ganske enkelt slik at alt du trenger å gjøre er å henge opp lapper at du tilbyr detektor-tjenester. Du vil bli overrasket over hvor mange som har mistet noe i hagen eller som er nysgjerrig på noe rundt hytta. På denne måten så kan du enten finansiere et lån eller spare penger til din nye detektor.