Normalt sett er det gjerne skattejakt med metalldetektoren som er det mest fristende for deg som er innom denne siden. Nå er sommeren like om hjørne, kanskje ikke like varm som ifjor, men allikevel så er tiden inne for å enten finne frem metalldetektoren du har eller kjøpe en ny. Ut å jakte og se om du kan finne igjen noe av det som kanskje er mistet i løpet av vinteren.

Er du av den eventyrlystne typen så finnes det også en annen metode for skattejakt, nemlig på nett. Her bytter du ut metalldetektoren med mus og tastatur, men likevel er spenningen like stor og noen synes kanskje til og med den er større.

Nettcasinoene har nemlig stadig vekk tilbud om både bonuser* noe som heter freespins. På godt norsk er det gratis spill, altså gratis spinn på spilleautomatene. I de forskjellige promoteringene så følger det med freespins i tillegg til andre bonuser og lignende. Noen har også promoteringer som gir deg gratis spill bare du registrer deg.

Husk at promoteringene er til for å forsøke å binde deg, så ikke spill mer enn du ønsker.

På den måten kan du lett prøve deg frem, uten at det trenger å koste deg noen ting.

Det er ikke som i gamle dager at det bare er et par spilleautomater å velge imellom heller. Her finnes det noe for enhver, og det er bare å finne frem en som passer nettopp deg. Forskjellen er gjerne stor på skattene som finnes, eller gevinstene om du vil. Noen gir deg jackpotter som er progressive, mens andre er mer standard og satser på flere og mindre gevinster.

For å kunne benytte deg av freespins er det viktig å ha en oversikt over tilbudene som finnes. Så les nøye på promoteringene, slik at du ikke sitter igjen med feil inntrykk. Som sagt er de beste tilbudene de som gir deg freespins helt gratis, da har du ingen risiko. Samtidig så finnes det litt flere gratis spill i de som krever et innskudd, men det er gjerne ikke mye de krever av innskuddet ditt. Det er som regel fra hundre kroner og oppover.

Når du har fått registrert deg er det bare å sette i gang med skattejakten. Det finnes spilleautomater som er tilpasset nettopp deg som liker skattejakter også. De fleste freespins er uansett låst mot enkelt spilleautomater, så sørg for å bruke dem først.

En av spilleautomatene som passer for deg som er skattejeger er et spill der du er i en gruve. Du skal lete etter diamanter og gruvearbeideren kan hakke løs på dem slik at du får store gevinster. Eller så er det også bonusspill som du får ved å finne flere like symboler. Det kan utløse en reise i gruven, her er det diamanter å finne. Pass bare på å velge de riktige veiene. For ikke alle veier leder til flere diamanter. Noen kan nemlig stoppe deg helt opp og spillet er slutt.

*Bonuser er tilbud som matcher ditt innskudd, slik at du får mer penger å jakte på skatter for. Setter du inn hundre kroner, kan du få doblet dette eller enda mer i noen tilfeller.