Fotball er verdens mest populære sport, og det er mange som er svært interessert når de store spillerne og stjernelagene kommer ut på banen. Det er alltid gøy å se på, fordi man aldri vet når det skal skje noe ekstremt. Det er mange eksempler på lag som har overrasket verden med sine talenter, eller unge spillere som blir toppscorere på kort tid. De største lagene spiller på enorme stadion, som ikke bare er et sted for å sparke ball, man kan også finne mye spennende her med en metalldetektor.

Den prestisjetunge Premier League er i full sving, og de engelske fotballagene har allerede begynt å spille mot hverandre. Det er mange som sitter klistret til tv-en under hver kamp, men du tenker kanskje på noe annet når du ser gressmatta. For deg er det ikke hjørnespark, røde kort og mål som er spennende, men heller om det finnes noe, faktisk, gull på banen. Det er mange som legger penger inn i turneringen og tipper på Premier League kampene, men la oss ta en titt på andre måter du kan tjene penger på fotballen.

Finn gull på tribunen

I store stadion der det kommer mange fotballsupportere for å heie på kampene, er det gode sjanser for å finne noe spennende i tribune områdene. Her kan det være noen har mistet mynter og andre spennende ting fra lommene sine. Husk at du nok også vil finne ubrukelige ting som korker og ølbokser. Innimellom kan det være vanskelig å komme til under benkene, og da er det en god ide å sjekke om du kan bevege benkene bakover, for bedre tilgang.

Hvis du er på en litt mindre fotballbane, for eksempel i det lokale nærmiljøet, så kan sidelinja være et godt sted å se etter metall. Her står ivrige foreldre og heier frem barna sine, og ting kan enkelt falle ut av lommene. Hvis det er noen trær i nærheten, kan dette også være et spennende sted å sjekke ut. Dette er fordi mange setter seg ned under trærne for å få skygge når de ser på kamp.

Finn den beste metalldetektoren

Før du i det hele tatt går i gang med å lete etter metall, må du finne den beste metalldetektoren. Du finner mange gode metalldetektorer her på siden, for eksempel de fra Fisher. Dr. Gerhard Fisher var faktisk den første som tok patent på en håndholdt metallsøker. Dette er også grunnen til at mange erfarne metallsøkere sverger til nettopp hans metalldetektorer. Særlig populære er Fisher F22 og Fisher F75. disse søkerne er av god kvalitet, er meget holdbare og tåler mye bruk, perfekt for alle som ser for seg å søke mye.

Metallsøkning har blitt veldig populært den siste tiden, men det er viktig å vite hva du kan beholde og ikke. Finner du større, historiske skatter er det viktig å levere de inn til de riktige personene, slik at de kan undersøkes og verdi vurderes. Finner du derimot mynter og andre små skatter på fotballbanen, så skal du nok få beholde de for deg selv.