Flere av oss som er ivrige detektor-fans ønsker oss en ny detektor men det er tøffe økonomiske tider og ikke alle av oss har funnet en skatt i 2020. Derfor har vi i Procollector i samarbeid med casino-apps.io laget en guide med tips til deg som ønsker å finne finansielle muligheter for å kjøpe deg en ny detektor.

Vi må først si at man kan finne ganske mange fine detektorer på Finn.no eller andre markedsplasser. Man har likevel her veldig lite av garantier og siden dette er svært sårbare enheter så kan det være greit å kjøpe en detektor ny. Vi har godt forbrukervern i Norge og vi vet at problemer kan oppstå. Nedenfor ser du noen av måtene du kan finansiere en ny detektor på:

Forbrukslån

Forbrukslån er virkelig ikke noe vi anbefaler men det kan være en veldig løsning for noen. Om du f.eks venter på feriepenger, skattepenger eller lignende så kan et forbrukslån ikke være veldig dumt. Med mindre du skal ha en av de mest kostbare detektorene så slipper du unna med under 10000,- i forbrukslån. På dette så er det ikke veldig mye renter i det korte perspektiv men hvis du ser litt lengre på det så blir det svært kostbart. Derfor er dette kun lurt i et kortsiktig perspektiv.

Handlekreditt

De aller fleste nettbutikker tilbyr såkalt handlekreditt dette da i form av en faktura som man da gjerne får i etterkant. For veldig mange så kan dette være en god løsning men kun hvis du holder deg innen betalingsfristen de har angitt, om du ikke gjør det så kan det bli svært kostbart. Dette er gjerne kreditter som er enkle å få og har ikke de samme kravene som et forbrukslån gjerne har.

Spare penger

Hvis du har lest noen av våre tidligere artikler så vet du at er det en ting vi liker å gjøre så er det å spare. Enten om det er på skattene vi finner eller for å spare penger til en ny detektor. Selv om vi vet at det kan være frustrerende å vente på at sparingen kommer opp i et tall som gjør at man kan kjøpe seg en detektor så føles det så mye bedre når man har spart til den. Det kommer ingen regning i posten og alt man finner er profitt.

Den mest effektive måten å spare penger ekstra på raskt er å faktisk jobbe for dem. Det kan være alt i fra å ta noen ekstra jobber der du jobber i dag, måke snø for naboen eller henge opp lapper i nabolaget. En detektor koster faktisk ikke så mye penger at det er umulig å tjene inn de pengene du trenger ganske raskt. Det gjelder å være kreativ!

Konklusjon

Som du ser så finnes det ganske så mange måter du kan spare penger til en detektor på og det gjelder å være kreativ. Ofte så ligger løsningen rett foran deg, du bare klarer ikke å se den. Det er så mange mulige løsninger der ute og du finner garantert en løsning som passer deg og dine behov.

Det er viktig for oss å si at vi håper at du aller helst velger en løsning som ikke innebærer gjeld. Gjeld er for de aller fleste en veldig dårlig løsning. Selv for de med god inntekt så er gjeld en dårlig løsning. Den eneste gangen det kan være forsvarlig å ta opp gjeld for å kjøpe en detektor er om det er veldig kortsiktig.