Mennesker har gjennom hele vår eksistens jaktet på uvurderlige skatter fortalt om gjennom historier og fabler. Nå er det riktignok ikke så ofte disse faktisk eksisterer, men mange har gitt det et forsøk med metalldetektoren. I disse dager nærmer høstmørket seg igjen vårt langstrakte land, og det kan da være tid for å flytte jakten på gull over i digitale univers.

Det finnes nemlig en rekke ulike spilleautomater hvor du gjør nettopp dette, og mange av disse vil du finne hos Maria Kasino. Jakten på gull har ofte vært et spennende eventyr, og dette har også inspirert en rekke ulike spill gjennom tidene. Imidlertid er nok sannsynligheten for å treffe gull betydelig høyere på nettspill sammenlignet med det å traske timesvis rundt på stranden.

Hvilke spilleautomater egner seg best?

Når det finnes tusenvis av ulike spill, så kan det være vanskelig å vite hvor du bør begynne. Vi har derfor valgt å trekke frem noen gode eksempler på spill der en skattejakt er den primære inspirasjonen for spillet. Nå vet vi ikke om dette vil gi deg den samme spenningen som å jakte ute i den virkelige verden, men det kan nok være et godt alternativ når regnet øser ned utenfor døren din.

Temple Tumble Megaways

Et spill som virkelig tar deg med på eventyr er Temple Tumble. Her følger vi en eventyrer inn i den dypeste jungelen på jakt etter skjulte skatter. Imidlertid er det ikke bare skatter fra oldtiden du kan finne her, men også noen heftige megaway jackpots som gjør det verdt den lange gåturen inn i jungelen. Spillet i seg selv er avslappende og morsomt, men kan uten tvil være et godt alternativ når været ikke tillater skattejakt utendørs.

Gonzo’s Quest

Ønsker du et mer historisk preg på skattejakten din kan du bli med conquistadoren Gonzo på eventyr i det dype Peru. Her følger han sporet av en antikk sivilisasjon i håp om at gamle rikdommer fortsatt ligger skjult langs veien. Spillet er en av de mest populære i Norge, og du vil finne det i en rekke ulike varianter. Dette kan være morsomt for deg som vil ha litt mer action knyttet til skattejakten din, men pass opp – det er også en rekke feller på veien.

Gold Digger

Når man først skal grave etter gull, så kan det jo være greit å ta turen til det gamle vesten? Gold Digger er en morsom spilleautomat der man følger en pussig skrue ned i gruvene på jakt etter – ja, gull. Spillet er ganske nytt, men har allerede blitt svært populært blant norske spillere. Her er det utallige animasjoner og bonuser som dukker opp underveis for den heldige oppdageren av gull.

La deg inspirere

Utvalget spill på nett har etterhvert blitt nesten ubegrenset, så la deg inspirere til å finne akkurat din favoritt. Her kan det være morsomt å legge fra seg metalldetektoren og se på hvilke digitale skattejakter som finnes når været ikke er helt på din side. Hvem vet? Kanskje du finner en kiste med gull?