Er du en av de som lever og ånder av metalldetektoren og tar den med overalt, men ikke enda har prøvd den på en utenlandsreise. Hvorfor ikke kombiner din neste tur til USA med jakten på «gullet» i Amerika.

Den fantastiske vestkysten av USA har mange skjulte skatter som venter på å bli funnet. Her vil du blant annet finne historiske byer som San Francisco som har opplevd mange jordskjelv gjennom tidene, og som har mange skjulte skatter som venter på å bli oppdaget. Ta deg en tur i parkene slik som Lafayette, men vær obs på at hvis du graver må du fylle igjen hullet slik at du forlater det så fint som det var. Mange har funnet gamle mynter, sølv og lignende etter å ha leita gjennom parkene i San Francisco. Det er også mulig å finne mynter og lignende rundt mange av de gamle husene, så bor du lokalt hos noen er det ingenting som tilsier at du ikke kan spørre om du kan ta deg noen detektorrunder rundt huset for å se hva som befinner seg der. Mange av husene i San Fransisco er veldig gamle og rundt dem ligger mye historie.

Det finnes mye på strendene

Du har vel fått med deg de mange som er ute på sine detektorrunder på «Baywatch»? Her var det til og med en episode der det var en ung og sjarmerende mann som kom over et skrin med penger nedgravd i sanden. Dette var på Santa Monica Beach utenfor Los Angeles, og i det virkelige liv vil du komme over mange som er ute og leter etter skatter her. Dette er en offentlig strand også, så det er ingenting som stopper deg fra å lete. Folk har til og med bygd opp en business rundt det med at de kan finne gifteringer og annet som du mister her, mot at du betaler dem en liten avgift så klart.

Gull og alt som glitrer

Har du sett deg ferdig med California og vil heller til glitteret og glamoren som omfatter Las Vegas er det mange plasser å bruke detektoren, men ta noen pauser og se deg rundt på denne spesielle plassen. Her kan du se mange store show med artister som «Lady Gaga» eller se den fantastiske akrobatikken i «Cirque de Soleil», se mennesker gifte seg foran Elvis-imitatorer eller skaffe deg noe gull ved å prøve ut et av de mange kasinoene og spillfavorittene Texas Holde’m eller blackjack. I Texas Holde’m er det ultimate målet såklart en Royal flush, mens ved blackjacksbordet er målet 21 eller under, og det krever at du har kunnskap om de ulike verdiene som kortene har. Er du ikke er så storforlangende kan du finne deg en spilleautomat og slappe av mens du putter på mynter, men pass på så ikke noen gamle damer stjeler den fra deg.

Den perfekte staten for gull

For metalldetektor søk i Nevada anbefales det at du reiser til « The Gold Basin district». Som navnet tilsier, finnes det gull her, du må bare finne det. Nevada er også nummer en når det kommer til produksjon av gull og sølv, og har mange forlatte gruvebyer som er perfekte for metalldetektor-entusiaster. Finn frem kartet og bestem deg for områdene som du ønsker å leite. Kanskje du vil se deg om i «Humboldt County» – Dette stedet er hjemmet til noen av de eldste bosetningene i staten, og du kan til og med finne mange gamle relikvier av den grunn.

Gruvehistorie

«Elko County» er et annet område som har gruvehistorie som går tilbake til 1870. Her er det også store sjanser for at du kan finne en liten gullbit. Nevada er en stor stat, og det er mange steder som kan oppdages og som gjemmer skjulte skatter.  Bruk tiden der du har mest lyst, slik at du ikke leiter over et for stort område. Hvem vet kanskje du kommer hjem med en liten gullbit i kofferten? En ting er sikkert er at det alltid er et eventyr når du har med deg metalldetektoren. Du vil sikkert ha mye å fortelle til de hjemme når du kommer hjem, men ikke røp for mye. Det vil rett og slett være gull å fortelle de den spennende historien om når du fant din første gullbit.